WOO HAH! 2021 gaat niet door, gekochte tickets worden gerestitueerd

Vanwege de aanhoudende onzekerheid omtrent de geldende coronamaatregelen in juli zal WOO HAH! festival 2021 niet doorgaan. Ticketkopers ontvangen op korte termijn de ticketgelden (incl. servicekosten) terug op hun rekening. Volgend jaar keert het toonaangevende festival terug met een nieuwe editie op 8, 9 en 10 juli 2022.

In 2020 maakte de organisatie de moeilijke beslissing om WOO HAH! te verplaatsen naar 2021. Het afgelopen jaar werd met het hele team alles op alles gezet om fans te trakteren op de beste editie van WOO HAH! zodra dit weer mogelijk was.

De afgelopen tijd werd het echter steeds duidelijker dat juli nog te vroeg komt om WOO HAH! te organiseren op het niveau dat bezoekers de afgelopen jaren hebben leren kennen. Er zijn simpelweg te veel onzekerheden rondom de maatregelen en de beschikbaarheid van artiesten. De organisatie is dan ook met man en macht aan het werk gegaan om het festival in september plaats te laten vinden. Na het verkennen van vele opties en het uitwerken van talloze plannen blijkt helaas dat een editie van WOO HAH! gevuld met de beste live acts en alle fans ook dit jaar nog niet mogelijk gaat zijn

Kaartkopers van WOO HAH! 2020 en 2021 die er eerder voor hebben gekozen om hun tickets te bewaren ontvangen op korte termijn een e-mail met daarin meer info over de restitutie van aangekochte ticket(s) incl. servicekosten. Ook bezoekers die een ticket icm een accommodatie via [url url=Beekse Bergen[/url]"] hebben gekocht ontvangen restitutie. Ticketkopers hoeven hiervoor geen actie te ondernemen.

Festival directeur Ruud Lemmen: "Ondanks berichten over garantiefondsen, op stoom komende vaccinatiecampagnes, test evenementen en andere straaltjes licht aan het einde van een heel lange tunnel, komt juli 2020 nog te vroeg om WOO HAH! te organiseren. Na in 2020 WOO HAH! met een jaar te moeten verzetten hadden we nooit verwacht dat het festival in 2021 ook niet door kan gaan . Intensieve pogingen om WOO HAH! naar september te verplaatsen zijn helaas ook gestrand. We willen iedereen nogmaals bedanken voor het geduld en begrip. Ondanks deze tegenslag gaan we met hele team aan de gang om een onvergetelijke editie neer te zetten op 8, 9 en 10 juli 2022!"

Voor meer info mbt de restitutie van tickets bekijk je de op [url=https://woohahfestival.com/]woohahfestival.com
Share |