Toilet Festival

Op 19 november aanstaande, Wereld Toilet Dag, gaat het aller eerste Toilet Festival live. Vanuit het kleinste kamertje gaat organisator The Good Roll samen met bekende artiesten en bijzondere gasten livestreamen" target="_blank" href="https://thegardeners.us3.list-manage.com/track/click?u=0ea8b8b75bb889029c2f6a2f9&id=d94d5c59dd&e=50411c8faa&utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news%3A35492">livestreamen voor het goede doel, namelijk het bouwen van toiletten in Ghana. Tune in, dans mee of ga er gewoon lekker voor zitten, het wordt een festival om niet snel te vergeten.

Word is out mensen, het allereerste Toilet Festival ooit gaat aanstaande donderdag 19 november live. Via een livestream, vanaf de plee uiteraard, wil The Good Roll in deze eerste editie met een toffe line-up awareness genereren voor het feit dat nog steeds 2,3 miljard mensen geen toegang hebben tot schone en veilige toiletten. Say what?!? Dat is dus een derde van de wereldbevolking. "We willen bouwen aan een festival dat we ieder jaar groter, bekender en vetter maker om zoveel mogelijk betrokkenheid te creëren voor dit probleem. En ja, we willen zelfs internationaal!" zegt Melle Schellekens, oprichter The Good Roll.

Tune in & doe mee!
Hoe kijk en dans je mee? Tune in op thegoodrollfoundation.com" target="_blank" href="https://www.thegoodrollfoundation.com/toiletfestival?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news%3A35492">thegoodrollfoundation.­com en feest mee vanuit huis, kantoor of natuurlijk vanaf de plee. Het festival is helemaal gratis en alle donaties via een toilet-tikkie of anderszins gaan naar de bouw van nieuwe toiletblokken, schoon drinkwater en maandverband in Ghana. Of koop de limited edition Cheerful-toiletrollen package via The Good Roll website.

Officiële lancering The Good Roll Foundation
The Good Roll, bekend van de cheerful en kleurrijke toiletrollen van gerecycled papier, heeft één doel: heel Afrika voorzien van toiletten. Veel mensen weten (nog) niet dat ze een enorm verschil kunnen maken met hun 'dagelijkse boodschap'. Hoe dat zit? The Good Roll doneert ieder jaar 50% van de nettowinst aan hun eigen foundation. En die is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat dat geld zo goed mogelijk besteed wordt aan de bouw van sanitair in ontwikkelingslanden. Tijdens het Toilet Festival wordt de foundation officieel gelanceerd. Schellekens: "Los van ons product vinden we het te gek dat mensen zich steeds bewuster worden van hun aankopen en het verschil dat zelfs zoiets simpels als toiletpapier kan maken."

Not so shitty line-up
Extra relevant is het Toilet Festival omdat we in deze tijd de deur niet uit kunnen om lekker te dansen en feesten met vrienden. Een online festival, met een not so shitty line-up vanaf de toilet-stage, waarbij je kunt doneren voor het goede doel met bijvoorbeeld toilet-tikkies. Vanaf vier uur 's middags tot negen uur 's avonds kun je helemaal uit je plaat gaan in je leukste festival outfit en je beste dansmoves.
Share |