Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion verplaatst naar 9 oktober 2021

Het zat er natuurlijk al aan te komen, maar ook Underground Forever is het, dankzij dat duivelse coronavirus, helaas niet gegund om op zaterdag 10 oktober a.s. een keiharde comeback te maken. De organisatie keek er met de fans al bijna een jaar naar uit, om voor het eerst sinds 2011 weer een echt Underground Forever feest te kunnen beleven. Maar helaas moeten ze bij deze mededelen, dat we er nog een jaartje op moeten wachten..

In verband met de overvolle agenda van locatie De Helling (link naar De Helling op Partyflock) in Utrecht in het eerste half jaar van 2021, wegens alle ook daar verplaatste concerten en feesten sinds afgelopen maart en het daarop volgende (mogelijke..) festivalseizoen, is de organisatie dan ook genoodzaakt om 'Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion' te verplaatsen naar zaterdag 9 oktober 2021.

Dat duurt natuurlijk nog ontzettend lang, maar als je het positief bekijkt, dan is tegen die tijd de kans natuurlijk wel groter, dat er eindelijk weer eens als vanouds gefeest mag worden!

Het goede nieuws is, dat het Underground Forever gelukt is om de volledige line-up compleet te houden voor 9 oktober 2021! De line-up voor Sodom & Gomorrah in alfabetische volgorde blijft dan ook:

Cartman hardcoreD-Spirit hardcoreDione hardcoreLunatic hardcoreMeagashira hardcoreThe Raver hardcoreThe Viper hardcoreVageman hardcoreMC: Noizecreator hardcore
Uiteraard blijven alle tickets geldig voor de nieuwe datum, dus de organisatie hoopt iedereen dan gezond en wel alsnog te zien in hun 'Kingdom Of Darkness'!

Voor alle updates volg en like je de Facebookpagina van Underground Forever en zet je jezelf op 'Gaat' Sodom &­ Gomorrah - The I Hate Trance Reunion. Hier vind je ook meer info over het feest!

Tickets voor 'Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion' blijven verkrijgbaar voor slechts € 16,50 (ex. fee)
Share |