Frenna laat internationale ambities zien in nieuwe track 'Pop It'

De Nederlandse rapper en zanger Frenna zet zijn volgende stap richting een internationale carrière met zijn nieuwe single 'Pop It', die vandaag op platenlabel 777 / Top Notch is uitgebracht. Voor de track en bijbehorende videoclip zocht hij de samenwerking op met collega artiesten Priceless en Rich2Gether en 40 bekende Instagram modellen.

Voor de single 'Pop It' haalde Frenna inspiratie uit de typische Amerikaanse trap sound. En hoewel de lyrics Nederlandstalig zijn, is 'Pop It' een track met internationale allure. Toen de regisseur van de bijbehorende videoclip - mede geregisseerd door de artiesten zelf - vroeg of ze de video in Hong Kong wilden schieten, hadden de artiesten hier een ander beeld bij. Met als resultaat een zonovergoten video met 40 bekende buitenlandse Instagram modellen in een paradijselijke setting. Hiermee garandeert 'Pop It' dat een ieder zal terugverlangen naar een zomerse hittegolf.

Deze nieuwe single release sluit naadloos aan bij de ambities van Frenna, die al meerdere keren publiekelijk uitsprak een internationale carrière na te streven. De eerste buitenlandse featurings liggen op de plank, maar het is nog zoeken naar het juiste moment. "Ik heb de laatste tijd met veel bekende artiesten in de studio gezeten en er komen mooie samenwerkingen aan. Nog niet alles is gepland, timing is alles voor mij en gaat puur op gevoel. Met 'Pop It' hoop ik een volgende stap over de grens te kunnen zetten. Mijn droom is dit de komende jaren zo uit te bouwen dat ik Nederland uiteindelijk internationaal kan representen", zegt Frenna.

Voor deze release werkte Frenna samen met Priceless, die net als Frenna onderdeel is van de rapformatie SFB, en Rich2Gether, een hip-hop collectief van het gelijknamige Amsterdamse muzieklabel, waar onder andere ex-voetballer Quincy Owusu Abeyie deel van uitmaakt.

Share |