Snelle verplaatst AFAS Live concerten naar april 2021

Na eerder dit jaar zijn grootste soloconcerten ooit te hebben aangekondigd, maakt Lars Bos, oftewel Snelle, vandaag bekend dat zijn 3 concerten in AFAS Live in verband met de geldende maatregelen vanwege het coronavirus zullen worden verplaatst naar april 2021. De concerten stonden gepland op 15, 16 en 17 oktober 2020.

De man die onlangs nog een hit scoorde met de single 'Kleur' en in zijn laatste release 'De Overkant' samen met Suzan & Freek een ode aan de provincie bracht, ziet in dat zijn uitverkochte concerten in AFAS Live binnen de geldende maatregelen niet mogelijk zijn.

'Als je merkt dat de versoepelingen er komen en de ontwikkelingen rondom Corona iets positiever lijken te worden krijg je stiekem nog even de hoop dat het misschien toch mogelijk wordt om in oktober in een uitverkochte AFAS Live te spelen. Helaas moeten de fans en ik toch nog eventjes langer wachten. Het goede nieuws is dat we nieuwe data hebben gevonden en we alsnog 3 prachtige avonden gaan beleven' aldus Snelle.

De nieuwe data van de concerten van Snelle in AFAS Live zijn 14, 15 en 16 april 2021. Alle tickets blijven geldig en de kaartkopers ontvangen vandaag meer informatie per mail.
Share |