Snollebollekes voegt tweede dag toe aan eigen festival Total Loss

Donderdagmiddag heeft feestact Snollebollekes bekendgemaakt dat er een tweede dag wordt toegevoegd aan zijn eigen Total Loss-festival in 2021. Het festival, dat begin dit jaar in een recordtempo van 15 minuten was uitverkocht, biedt per dag plaats aan 40.000 bezoekers op Strandpark Aquabest bij Eindhoven en wordt in samenwerking met festivalorganisator Matrixx georganiseerd.

In april werd het festival nog verplaatst van 26 augustus 2020 naar 4 september 2021 wegens de coronacrisis. De vraag naar tickets voor het uitverkochte festival bleef echter onverminderd groot, waardoor het team achter Snollebollekes alles in het werk heeft gesteld deze mensen ook een festivaldag te kunnen bezorgen.

Met de toevoeging van de extra festivaldag zal het evenement volgend jaar plaatsvinden op zaterdag 4 en zondag 5 september. "Ik ben ontzettend blij dat ik nóg meer fans de kans kan geven om naar mijn eigen festival in m'n achtertuin te komen, want we hebben zóveel gave plannen voor volgend jaar!", aldus de in Best woonachtige Rob Kemps, de enthousiaste frontman van Snollebollekes.

De programmering van de extra festivaldag wordt binnenkort bekend gemaakt, maar zal net als de zaterdag bestaan uit een mix van feestartiesten van Nederland. Met 8 area's en meer dan 100 artiesten per dag is Total Loss daarmee naar eigen zeggen het eerste en grootste Party-festival van Nederland.

De kaartverkoop voor de tweede festivaldag start op zaterdag 26 september aanstaande middels een presale. Bezoekers kunnen zich pre-registreren via de website www.totalloss.nl om zo een uur eerder toegang tot de kaartverkoop te krijgen.

Snollebollekes stond in 2019 al tweemaal in een uitverkocht GelreDome met zijn eigen concertreeks. In maart 2020 zou hij vier uitverkochte shows in het stadion geven, maar ook deze shows zijn vanwege de coronacrisis verplaatst naar een nieuwe datum.
Share |