Tally kondigt met single 'Gloria' haar ambassadeurschap voor Rotterdam Pride 2020 aan

Tally brengt vandaag haar nieuwe single 'Gloria' uit. Het nummer is een remake van de heerlijke feel good song van Laura Branigan, die in de '80's de hitlijsten veroverde. De hit is met de perfecte combinatie van rainbow, glitter en glam in een nieuw jasje gestoken en weer helemaal tot leven gebracht. Met deze nieuwe single komt tevens het nieuws naar buiten dat Tally ambassadeur zal zijn tijdens de Rotterdam Pride, die loopt van 18 t/m 27 september 2020. Het thema DARE TO! sluit helemaal aan bij waar Tally voor staat. Zij gelooft namelijk dat liefde genderneutraal is en iedereen zichzelf mag zijn.

Tally: "Ik ben ontzettend trots dat ik één van ambassadeurs mag zijn voor Rotterdam Pride 2020. Het thema van dit jaar, DARE TO! spreekt mij enorm aan omdat ik geloof in zelf liefde en altijd in je eigen kracht blijven staan. Ik hoop vanuit mijn eigen ervaringen mensen te inspireren die daar meer moeite mee hebben en ze de kracht te geven om hetzelfde te doen. Ondanks wat een ander van je denkt. Zolang je van jezelf houdt is dat de bron van alles en zal je dat ook aantrekken. You're unique in every way, keep on shining like the star that you are."

Tally is een geboren entertainer. De oorspronkelijk in Suriname geboren artieste heeft een Joods/Creoolse en Indiaanse achtergrond en deze mix maakt haar een echte exotische vlam. Als jong meisje schreef ze haar eigen nummers en visualiseerde zichzelf op grote podiums. Met deze visie in gedachten bracht ze in 2016 haar eerste officiële single en video 'My Reflection' uit en vervolgens een samenwerking met DJ Kelly Ross en Bollebof. In 2019 tekende Tally bij het label ROQ 'N Rolla Music, eerder bracht ze daar de track 'Own The Night' en 'Forbidden Fruit' uit. De zangeres heeft internationale ambities en is klaar om de wereld te inspireren met haar muziek en unieke sound.

Share |