Lost Frequencies dendert door met nieuwe EP Cup of Beats

Lost Frequencies heeft de afgelopen tijd allesbehalve stil gezeten. De superster-dj uit België gaf op uitnodiging van zijn koning een spectaculaire show weg op het dak van het koninklijk paleis in Brussel, gooide hoge ogen met remixes voor Ellie Goulding, Major Lazer en Martin Solveig, en lanceert vandaag zijn gloednieuwe EP: 'Cup Of Beats'.De openingsplaat van de zesdelige EP is 'One More Night' met Easton Corbin, de countryzanger die eerder ook al te horen was op Lost Frequencies' doorbraaksingle 'Are You With Me'. Lost Frequencies' tweede samenwerking met de singer-songwriter uit Nashville combeert de onweerstaanbare gitaartonen en tropische tinten van zijn herkenbare sound met Easton Corbins fluweelzachte stem.

'You' is de tweede plaat op de EP en werd gemaakt in samenwerking met Flynn, de Ierse zanger die ook al te horen was op Lost Frequencies' single 'Recognise'. Deze track duikt wat dieper in de House-sferen met een funkachtige bassline en Flynns verfrissende vocalen, terwijl 'Don't Leave Me', de derde track en een samenwerking met de Franse producer Mathieu Koss, juist weer een wat emotioneler randje vertoont.

Verder herbergt de EP de onder fans zeer geliefde single 'Love To Go' (met Zonderling en Kelvin Jones), de bijzondere relevante track 'Sick Of The Silence' en een zalige encore in de vorm van 'Electrified' met Kye Sones, waarmee Lost Frequencies zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid als producer laat zien.

Felix De Laet, zoals Lost Frequencies echt heet, heeft sinds zijn doorbraak in 2014 enorme successen weten te behalen. Zijn debuutsingle, 'Are You With Me', kreeg meerdere malen de platina status toebedeeld en stond bovenaan de officiële charts van maar liefst 18 verschillende landen. Nu, ongeveer vijf jaar later, is Lost Frequencies een van de meest populaire dancemuziekartiesten van zijn generatie. Hij was de eerste Belgische artiest met vijf #1-hits in de officiële Belgische hitlijsten (en tevens de eerste Belgische artiest met een #1-hit in het Verenigd Koninkrijk), verzamelde miljarden streams op de populairste streamingplatforms met wereldhits als 'Are You With Me', 'Reality' en 'Crazy' (met het Nederlandse duo Zonderling), en bracht samenwerkingen uit met artiesten als Netsky, James Blunt, Aloe Blacc en Mokita.
Share |