Danceplatform This Is Our House bestaat 5 jaar en houdt 's lands eerste Club Quiz, met dj Dimitri

Rare tijden voor een feestje, maar This Is Our House laat zijn 5e verjaardag, op woensdag 1 juli, niet zomaar passeren. Het danceplatform houdt dan de eerste Nederlandse Club Quiz. Via een livestream vanuit Gin Fizz in thuisstad Tilburg worden deelnemers getest op hun kennis van elektronische dansmuziek en partycultuur. De online quiz wordt opgeluisterd met een optreden door een levende legende uit de vaderlandse house: dj Dimitri.

Het fenomeen 'pub quiz' is inmiddels algemeen bekend, maar een variant in een uitgaansclub is nieuw. Wie raadt de naam van die ene techno-pionier of de titel of het jaartal van dat geweldige hardcore-anthem? Wie herkent het dj-logo of het label-artwork? Dat zijn indicaties van vragen die deelnemers op woensdagavond 1 juli kunnen verwachten tijdens This Is Our Club Quiz.

De quiz wordt gestreamd vanuit de recentelijk gerestylde bar/club Gin Fizz in Tilburg. Iedereen kan meedoen, individueel of als groep. Deelname is gratis, wel vraagt This Is Our House een vrijwillige bijdrage. Bij wijze van verjaardagskadootje en als steuntje in de rug tijdens deze moeilijke tijden, die ook de inkomsten van het danceplatform flink hebben aangetast.

Desondanks heeft TIOH zich in 5 jaar tijd goed op de kaart gezet, eerst in Noord-Brabant, daarna in heel het zuiden en Vlaanderen en ondertussen ook in de Randstad.

Nieuwe website Tioh.nl
Het eerste lustrum wordt begin juli ook opgeluisterd door de lancering van de nieuwe website Tioh.nl. Maar eerst is er This Is Our… Club Quiz, op de verjaardag zelf. Voor de beste 3 deelnemers zijn er mooie prijzen. In de pauze en in afwachting van de einduitslag wordt gedraaid door dj Dimitri. De Amsterdamse house- en technopionier groeide vanaf eind jaren '80 uit tot de eerste (inter)nationaal bekende naam uit de vaderlandse scene. Ruim 30 jaar later is hij nog altijd relevant als dj en producer.


This Is Our. Club Quiz. Woensdag 1 juli, 20:00 uur via een livestream vanuit Gin Fizz, te zien op de Facebookpagina van This Is Our House en via Tioh.­nl/clubquiz
Share |