Terrassing uuh Verrassing

Nadat we het festival met veel pijn in ons hart hebben moeten verplaatsen naar 2021, gaan we 10, 11 én 12 juli 2020 alsnog voor goud! En wel op een hele speciale manier.

We ruilen de Gaasperplas tijdens ons oorspronkelijke festivalweekend eenmalig in voor het gezelligste pop-upterras van Amsterdam: Terras van de Nacht! DE plek om te terrastiknallen onder het genot van verfrissende cocktails, lekker bier, heerlijke wijn en Guilty food om je vingers bij af te smullen. En natúúrlijk sauzen we hem af met de gezelligste optredens en de nostalgische gekkigheid die je van ons gewend bent! Alles op gepaste afstand en met alle nodige hygiënemaatregelen.

Dus
Doop 10, 11 en 12 juli (alsnog) om tot je zondig-weekend van 2020 en kom de longen uit je lijf terrassen en meeblèren alsof nobody's watching op Guilty Pleasure Terrastival!

Het programma
Verwacht een hoop oude bekenden en gezelligheid! Precies zoals je van ons gewend bent. Het programma maken we snel bekend, dus stay tuned!

Reserveren
Reserveren kan vanaf woensdag 1 juli 12:00 via eventix.­shop. Er is zeer beperkt plek, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Vrijdag
Shift 1 | 17:00 - 23:00

Zaterdag + Zondag
Shift 1 | 12:30 - 17:30
Shift 2 | 18:00 - 23:00

Dehuisregels
Om dit alles mogelijk te maken is het belangrijk dat we ons aan bepaalde regels houden. En daar hebben we jullie hulp hard bij nodig! Want ook in deze tijd, maak je fissa samen.

Benieuwd hoe? Check terrasvandenacht.­nl
Share |