Dries Roelvink gastheer van avondvullende dinnershow in Maassilo Rotterdam

Dries Roelvink is op vrijdag 10 juli in de Maassilo gastheer van The Dinnershow. In een avondvullend programma verzorgt hij diverse optredens tussen de gangen van een hoogstaand culinair menu door. The Dinnershow is geopend van 20.00 tot 01.00 uur, terwijl de eerste gang van het diner rond 21.00 uur wordt geserveerd. Tafels zijn vanaf nu te reserveren via thedinnershow.­nl. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Dries Roelvink kijkt uit naar het optreden in Rotterdam: "Ik maakte na de crisis in 2008 al eens het nummer Geen crisis waar Dries is. Dat was een lange tijd ook echt het geval, maar ik kon toch niet voorzien dat we in 2020 in een Corona-crisis terecht zouden komen. Bij mij gingen ook alle boekingen van de ene op de andere dag uit de agenda, dus ik ben maar wat blij dat ik nu weer aan de bak kan in The Dinnerclub. Tijdens die avond hoop ik dat mensen de huidige crisis even van zich af kunnen schudden en beseffen: Geen crisis waar Dries is!"

Organisator E&A Events introduceerde het dinnershow-concept. Eerder werd al de samenwerking gevonden met namen als Lil Kleine, Berget Lewis en Bizzey, terwijl momenteel met andere artiesten wordt gekeken naar de mogelijkheden.

De organisatie houdt zich aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de avonden. Ook neemt de organisatie extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond vol entertainment!

Over E&A Events
E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merkens van E&A Events zijn Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.
Share |