The Grapevine_ vier unieke dinnershows van muzikaal fenomeen Berget Lewis

Berget Lewis presenteert, in samenwerking met E&A Events, The Grapevine. Gedurende vier avonden verzorgt zij tussen 20.00 en 01.00 uur diverse optredens in een unieke intieme setting. Dat gebeurt op 9 & 10 juli in NOVA in Amsterdam en op 25 & 26 juli in De Maassilo in Rotterdam. Het geheel wordt in Amsterdam omlijst met een viergangendiner van sterrenchef Dennis Huwaë. De eerste gang wordt om 21.00 uur geserveerd. Tafels zijn vanaf nu te reserveren via grapevinenight.­nl. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.

Berget Lewis werd al eens uitgeroepen tot de beste zangeres van Nederland. En niet voor niks, want de zangeres heeft een zeer veelzijdige carrière opgebouwd tot nu toe. Ze speelde onder andere de hoofdrol in de musical Dreamgirls, schitterde in haar theatershows Discover Berget Lewis en Blooming en verkocht, als één van de Ladies of Soul, meerdere malen de Ziggo Dome uit. Daarnaast toerde met de Canadese muzikant en superproducer David Foster door Indonesië én ze deed ook nog eens mee aan de Engelse versie van The X-Factor.

Berget schrijft, componeert en zingt de muziek die ze wil zingen. Songs die rechtstreeks uit haar hart komen, muziek die laat horen waar zij staat en altijd in volgens haar levensmotto: 'Always stay true to yourself'.
Organisator E&A Events houdt zich aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de avonden. Ook neemt de organisatie extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond vol entertainment!

Over E&A Events
E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.
Share |