Lil Kleine met The Copacabana naar Maassilo in Rotterdam

Lil Kleine is op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli te vinden in Maassilo Rotterdam met The Copacabana. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden de gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn bezoekers. Het nieuwe Dinner & Dance-evenement was eerder van 4 tot en met 7 juni te beleven in NOVA in Amsterdam.

Lil Kleine sloeg voor het nieuwe concept de handen ineen met evenementenorganisator E&A Events en managementbureau NAMAM. Bij de lancering werd al aangegeven dat een succesvolle introductie, kon leiden tot meer avonden op meerdere locaties. Dat is nu het geval en aan de Rotterdamse Maashaven is een prachtige evenementenlocatie gevonden. In Amsterdam was er, binnen de maatregelen, nog plek voor 30 gasten. In Rotterdam kunnen meer mensen van The Copacabana genieten, aangezien de regels met betrekking tot een maximumaantal personen met anderhalve meter afstand, per 1 juli aanstaande versoepeld zijn. Bovendien wordt op dit moment gekeken naar nog meer locaties, waar Lil Kleine zijn opwachting kan maken met The Copacabana.

Reserveren voor The Copacabana in Maassilo kan vanaf heden via de website: thecopacabana.­nl. De deuren gaan open om 20.00 uur, terwijl de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. The Copacabana wordt afgesloten om 01.00 uur. Bezoekers moeten minimaal 18 jaar zijn. Reserveren voor het viergangendiner kan voor 119,50 per persoon, waarbij één fles Moët Chandon Brût is inbegrepen.
Share |