Eelco en Billy The Kit brengen positieve vibes met 'Een Dag Verder'

Eelco en Billy The Kit brengen positieve vibes met hun nieuwe track 'Een Dag Verder'. De Nederlandstalige single is erop gebaseerd op dat ondanks deze gekke periode het dagelijkse leven ook gewoon door gaat en we hier samen doorheen komen. Popartiest Eelco behaalde al grote successen als producer/songwriter voor onder andere Jebroer, Mr. Polska en Ronnie Flex. Inmiddels heeft hij onder zijn eigen naam ook een eigen plek in de spotlights gevonden en maakt hij persoonlijke, maar zeer herkenbare tracks zoals 'Als Jij Eens Wist'. Billy The Kit is een bekend gezicht in de Nederlandse clubscène en zijn mixes zijn te horen geweest op Radio 538 en Slam!. Eerder bracht hij de hit 'Het Zwarte Schaap' uit met Outsiders en De Kraaien, die al meer dan 2 miljoen keer gestreamd is. 'Een Dag Verder' komt uit via ROQ The House en is vanaf vandaag overal te streamen.

Eelco: "Billy the Kit en ik spraken elkaar aan het begin van de lockdown periode en we wilden iets tofs naar buiten brengen. Gewoon een mooie song over ons dagelijks leven, wat nu misschien veranderd is maar op vele manieren doorgaat. We hadden al eens eerder samen gewerkt voor een ander project en die song heeft altijd veel voor ons en ons publiek betekend. Daarom besloten we een remake hiervan te maken, met een nieuwe sound en een nieuwe tekst. Dat werd dit anthem, voor het leven dat verder gaat!"

Bekijk de Artwork video van 'Een Dag Verder'


Eelco
Popartiest Eelco schrijft, zingt, rapt en produceert. De thema's die hij aankaart op zijn debuut EP 'Oude Ziel Eeuwig Jong' en in zijn laatste single 'Als Jij Eens Wist' zijn zeer persoonlijk, maar voor veel luisteraars herkenbaar. Zijn sound is ontzettend divers maar altijd Nederlandstalig, poppy en aanstekelijk. Zijn eerste single 'Alles Wat Ons Overkwam' werd al meer dan 60.000 keer beluisterd op Spotify en track 'Adrenaline' met YouTubers Smoare kon op méér dan 195.0000 streams rekenen. Eelco was eerder te horen en zien op 3FM en RTL Boulevard.
Share |