Bax Music organiseert achtdaags online evenement

Muziekwinkel Bax Music organiseert een online muzikaal evenement van vrijdag 22 mei tot en met vrijdag 29 mei: de Bax Music e-Days. Dit alternatief voor de drukbezochte jaarlijkse open dag zal bestaan uit onder andere workshops, Q&A's met artiesten en diverse acties.

Samenwerking
De Bax Music Open Dag in mei, die elk jaar weer veel bezoekers trekt uit heel het land, kan vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Daarom heeft de online muziekwinkel uit Goes een aantrekkelijk online programma in elkaar gezet, waarbij de samenwerking is gezocht met een groot aantal professionele muzikanten, dj's, producers en verlichting-experts. Onder anderen Frequencerz en Danny Vera zullen te zien zijn tijdens de Bax Music e-Days. Ook zijn er diverse winacties, exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen.

Goed gevuld programma
Gedurende het achtdaagse event plaatst Bax Music live-videostreams op kanalen als Facebook en YouTube. Elke dag is er een goed gevuld programma. Alle geïnteresseerden kunnen deelnemen aan uiteenlopende interactieve workshops, Q&A's met artiesten en zogenaamde demodrops. Bij een demodrop leggen kijkers hun eigen muziekproductie voor aan een professional.

Ga voor meer informatie en inschrijving naar: bax-shop.­nl/edays
Share |