Hardstyle Duo Symphonicz komt met meerdere nieuwe tracks in live set wereldrecordpoging

Voor Hardstyle fans was de eindshow van Dance4Liberation 2019 wellicht de eerste keer dat ze de Hardstyle Pianist en HELIX samen op het podium zagen en hun track 'Liberty' (ft. ELYN) hoorden. SYMPHONICZ was geboren. In de live set van het duo op zaterdag 16 mei tijdens de Wereldrecordpoging Langste Harder Styles DJ Marathon laat SYMPHONICZ verschillende nieuwe tracks voor het eerst horen en wordt bovendien een nieuwe single aangekondigd!

De Hardstyle Pianist (Jisk Lieftink): "we wisten als concept al vrij snel wat we wilden maken als SYMPHONICZ, maar waren nog op zoek naar onze sound. We willen ons als Hardstyle duo echt onderscheiden. Paul (HELIX) en ik hebben de afgelopen maanden veel tijd doorgebracht in de studio en presenteren in onze live set op 16 mei tijdens de Wereldrecordpoging Langste Harder Styles DJ Marathon meerdere nieuwe songs, waaronder onze nieuwe single die de eerste wordt van een reeks van singles die verspreid over dit jaar worden uitgebracht."

In SYMPHONICZ komen de piano skills en klassieke compositiekennis van de Hardstyle Pianist en de producer skills van HELIX samen. Het resultaat is een stijl die het best kan worden omschreven als SYMPHONIC HARDSTYLE. Door de reeds uitgebrachte singles en liveoptredens had het duo natuurlijk boekingen staan in binnen- en buitenland die door de Coronacrisis nu niet door kunnen gaan en worden verplaatst naar 2021.

Paul: "onze focus ligt dit jaar - nu we minder live kunnen optreden - vooral op het uitbrengen van nieuw werk én we hebben ook nog een aantal leuke ideeën die we nu, samen met een aantal partners, aan het uitwerken zijn."

De titel van de single willen de heren van SYMPHONICZ nu nog niet verklappen: "iedereen die wil weten welke track het wordt en hoe die klinkt moeten zaterdag 16 mei gewoon kijken naar de stream, onze live set is van 15:00 – 16:00 uur via de website djmarathonlive.­nl. We gaan samen met alle andere DJ's een dik feestje bouwen!"
Share |