Gabbers Unite

Echte Gabbers staan erom bekend dat ze er altijd voor elkaar zijn en dat ze elkaar steunen door dik en dun! Op dit moment wordt ook de Gabber-scene hard getroffen doordat er al grote hardcore events zijn afgelast door het virus. Het samen zijn op feestjes, wat we als Gabbers het liefst doen, kan nu niet meer…

De Hardcore-scene wordt gedomineerd door Nederland en Italië. De Italiaanse fans zijn altijd in grote aantallen aanwezig op Nederlandse Hardcore feesten. Aanstaande zaterdag zouden we weer als scene samenkomen op Masters of Hardcore om 25 jaar Hardcore geschiedenis te vieren, maar helaas gaat dat niet door. We moeten nu ook serieus rekening gaan houden dat feesten als Harmony of Hardcore, Defqon.1 en Dominator ook niet door kunnen gaan deze zomer. e willen met Soldiers of Hardcore laten zien dat we als Gabbers verbonden zijn en samen zullen strijden tegen het virus als 1 grote Hardcore familie! We willen in het bijzonder onze Gabbers in Italië een hart onder de riem steken, zij worden nu als land het hardst getroffen.

𝐍𝐄𝐎𝐏𝐇𝐘𝐓𝐄 𝐯𝐬 𝐓𝐇𝐄 𝐒𝐓𝐔𝐍𝐍𝐄𝐃 𝐆𝐔𝐘𝐒 – 𝐀𝐑𝐌𝐘 𝐎𝐅 𝐇𝐀𝐑𝐃𝐂𝐎𝐑𝐄
"Ok, Gabbers from Italy and Holland
It's time for our fucking war
So join the army of Hardcore
And clap your hands tot his."

Dit is de ultieme Hardcore track die het gevoel beschrijft en de omstandigheden die we nu beleven, Samen Strijden Voor De Hardcore!
De track staat symbool voor de steun die we vooral willen betuigen aan onze mede Gabbers in Italie!
Zaterdag 28 maart, de dag dat MOH haar 25-jarig jubileum zou vieren, vullen we Facebook met fimpjes als steun aan alle Gabbers en Hardcore Organisaties!
Doe mee!

𝐖𝐨𝐫𝐝 𝐞𝐞𝐧 𝐒𝐨𝐥𝐝𝐢𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐇𝐚𝐫𝐝𝐜𝐨𝐫𝐞, 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚𝐆𝐞𝐛𝐫𝐮𝐢𝐤 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐚𝐟𝐛𝐞𝐞𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐥𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐞𝐥𝐟𝐨𝐭𝐨𝐃𝐞𝐞𝐥 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐨𝐩 𝐣𝐞 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐥𝐢𝐣𝐧 𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐇𝐚𝐫𝐝𝐜𝐨𝐫𝐞/𝐆𝐚𝐛𝐛𝐞𝐫-𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩𝐞𝐧𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐣𝐞 𝐛𝐚𝐥𝐤𝐨𝐧 𝐨𝐟 𝐡𝐮𝐢𝐬𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫-𝐫𝐚𝐯𝐞 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐩𝐭 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤 𝐯𝐚𝐧 '𝐀𝐫𝐦𝐲 𝐨𝐟 𝐇𝐚𝐫𝐝𝐜𝐨𝐫𝐞' 𝐞𝐧 𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟖 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐨𝐦 𝟏𝟗.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫 𝐨𝐩 𝐣𝐞 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐥𝐢𝐣𝐧.𝐓𝐚𝐠 @𝐒𝐨𝐥𝐝𝐢𝐞𝐫𝐬𝐎𝐟𝐇𝐚𝐫𝐝𝐜𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐛𝐞𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐳𝐨𝐝𝐚𝐭 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨'𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐳𝐚𝐦𝐞𝐥𝐝 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧
Share |