Thunderdome Never Dies

Met de grootste landelijk première ooit kwam 'Thunderdome Never Dies' in de bioscoop op 12 november 2019. Sindsdien heeft de documentaire de kristallen film behaald. Velen hebben genoten van nostalgische beelden, en de meeslepende verhalen verteld door de oprichters, Duncan Stutterheim, Irfan van Ewijk (van ID&) en Sander Groet (Mysterland). Zij slepen je mee terug naar het verleden van de gabbers met hulp van dj's, The Prophet, DJ Promo, Dj Dano, Da Mouth of Madness en Gizmo.

Gave beelden nemen je terug naar de revolutie dat het uitgaansleven in de jaren '90 veranderde. Toen begon de grondlegger van ons grootste culture exportproduct, dancemuziek. Helaas, na twintig jaar raven stopte Thunderdome. Maar na vijf jaar durende stilts kwamen ze weer terug in 2017 met als publiek een nieuwe generatie ravers. Volg de pioniers van toen en nieuwe gezichten van nu op hun quest om Thunderdome opnieuw uit te vinden. Het is een nostalgisch trip down memory lane, en een hoopvolle kijk uit naar de toekomst geregisseerd door Ted Alkemade en Vera Holland.

Stap in de wereld van Thunderdome vanaf jouw bank vanaf nu. De documentaire is dan verkrijgbaar op zowel Blu-ray en DVD als Video-On-Demand kanalen: Ziggo, KPN, Pathé Thuis en ITunes. Blik thuis terug op het invloedrijke hardcore feest met je mede gabbers.

Wil jij kans maken op een exemplaar van 'Thunderdome Never Dies'? Doe mee aan de winactie! Partyflock mag namelijk 5 Blu-Rays/VOD Codes verloten onder deelnemers. Het is aan jouw de keuze of je liever de Blu-Ray of de Video-On-Demand wil! Vermeldt jouw keuze, en misschien win jij die exclusieve blik op het legendarische feest.

Kan je niet wachten en wil je hem liever zelf kopen, dat kan natuurlijk via thunderdomeneverdies.­comDeze actie wordt mede mogelijke gemaakt door Just Entertainment.
Share |