Zestiende editie van Europa's grootste Latin festival LatinVillage 2020

Met trots presenteert LatinVillage, hét grootste Latin en salsa-festival van Europa, de zestiende editie van LatinVillage Festival. Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2020 krijgen de festivalbezoekers de kans om te genieten van live acts en waanzinnige dj performances.

Ontstaan: Het muziekfestival bestaat meer dan 15 jaar en begon ooit als het razend populaire salsafeest 'SalsaLounge'. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot één van Europa's grootste Latin festivals met ruim 50.000 bezoekers per jaar. Wegens het grote succes breidde LatinVillage in 2019 uit van een één naar een twéédaags festival.

Het muziekfestival staat voor het samenbrengen van verschillende invloeden, die kenmerkend zijn voor 'Latin' communities. De muziekstijl varieert van Latin, urban, eclectisch tot aan house. LatinVillage Festival is een plek waar niet alleen verschillende muziekstijlen, maar ook mensen uit verschillende culturen samenkomen. LatinVillage staat voor muziek, dans, lekker eten en drinken. Tijdens dit festivalweekend zetten de bezoekers een sfeer neer van ' be part of the LatinVillage Family'.

Door middel van de verschillende invloeden van culturen, dansstijlen, het enthousiasme vanuit de organisatie en het toegewijde jaarlijks terugkerende publiek, is LatinVillage Festival een van de meest toonaangevende festivals in de muziekbranche.

LatinVillage Festival 2020 is een tweedaags festival dat elk derde weekend van augustus wordt gehouden op een van Nederlands meest unieke sfeervolle outdoor locaties. In dit groenrijke recreatiegebied Spaarnwoude ligt de Velsen Valley. Een prachtige locatie die bestaat uit valleien die zich kenmerken door wijds uitzicht en veel natuurschoon, dit zorgt in combinatie met Zuid-Amerikaanse muziek en show, voor een magische sfeer. Je waant je voor een weekend in de Braziliaanse sferen. LatinVillage kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer, uiteenlopende artiesten en opzwepende acts en entertainment: Door het gebruik van 16 verschillende Stages verdeeld over 2 dagen, meer dan 120 nationale en internationale artiesten en de welbekende unieke LatinVillage Parade, bestaande uit grote acts met o.a. samba-girls, batucada en capoeira, worden de 50.000 aanwezigen getrakteerd op een unieke belevenis.

Deel van de line-up: D-Rashid X Cleyton Barros, Rolf Sanchez & The Latin Society Band (live), BroederLiefde (live), Looney Johnson (live), Poke (live), Pocah (live), William Araujo (live), Afro Bros, MC João (live), Cache Royale (live), Mamacita SoundSystem , ChildsPlay, Gregor Salto, Sarita Lorena (live), Diaz & Bruno, Radio Sabor SoundSystem , Kalibwoy (live) en nog vele anderen!

Be part of the LatinVillage Family
Share |