Chateau Techno is terug

De organisatie van Chateau Techno zag veelvuldig het verzoek van haar trouwe bezoekers binnenkomen; die goede herinneringen aan de dampende avonden wilden zij graag herbeleven! Hierdoor is besloten om Chateau Techno weer terug te laten keren! Met een line-up van bekende techno-legendes ga je een onvergetelijke avond tegemoet met een legendarische show zoals je die van Chateau gewend bent!

Met Ben Sims, Ici Sans Merci, Industrialyzer, ROD en Sam Paganini achter de decks, mag je deze comeback zeker niet missen!

Sinds 2011 reist Chateau het hele land af met evenementen die reiken van Amsterdam tot aan Rotterdam. Maar nu, op vrijdag 28 februari keert Chateau Techno terug naar zijn meest vooraanstaande locatie, de oude munitiefabriek op het Hembrugterrein, het Taets Warehouse.

Taets Warehouse is gevestigd in Zaandam en is simpel te bereiken middels de pendelbussen die Chateau Techno georganiseerd heeft. Deze vertrekken vanaf Station Sloterdijk en een ticket (€5 voor retour) koop je of in de bus of online via chateautechno.­com. Ook zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Een parkeerticket koop je ook via de website en kost €10,-.

De zowel Nederlandse als Engelse techno DJ's zijn graag geziene gasten van Chateau Techno en zijn klaar om ten strijde te gaan met zowel oude als nieuwe fans! Verwacht techno van wereldklasse, een buitengewone lasershow en intense visuals!

Deze terugkeer wil je niet missen. De tickets gaan snel, dus wees er snel bij voordat het te laat is!
We zien je bij de Resurrection!

Share |