PRYZE "Día De Los Muertos" hét mexicaanse hardstyle evenement van Amsterdam

14 maart is het tijd voor de vierde editie van PRYZE: "Día De Los Muertos. Wederom bouwt PRYZE de underground H7 Warehouse om tot een heuse hardstyle tempel.

Deze editie staat volledig in het thema van de bekende Mexicaanse feestdag "Día De Los Muertos". Verwacht deze editie een extra lichtshow die perfect aansluit bij het thema. Het geluidssysteem zal dit jaar vernieuwd zijn en alle nummers zullen door de H7 Warehouse heen dreunen. De hele H7 zal een kleurrijke aankleding krijgen en sombrero's en tequila gegarandeerd.

Sub Sonik en Jason Payne staan op de line-up met een Album Showcase. Jason Payne zal zelfs een LIVE Album Showcase doen deze editie. Met een hoop unreleased tracks zijn dit de setjes die je als hardstyle liefhebber wel moet meemaken. Dit in combinatie met onder andere E-Force, Bloodlust, Deluzion en Aversion zal het een groot feest zijn. Alsof dit niet genoeg is zal Spitnoise de avond afsluiten! Deze DJ staat garant voor het nodige uptempo werk en zal weinig van de H7 heel laten.

Fase1 is uitverkocht! Fase2 kaarten zijn nu nog te koop voor €25.95 (inclusief servicekosten).
Kaarten zijn hier te koop.
Share |