Sunglow festival start met kaartverkoop

Op zaterdag 12 september zal Sunglow Festival opnieuw neerstrijken op Recreatieoord Binnenmaas, waar het festival in 2013 voor het eerst werd georganiseerd. Het festival typeert zich door stage hostings van hardcore pioniers Paul Elstak en DJ Rob. De kaartverkoop start 14 februari om 12:00.

"In 2018 zijn we zijn verhuisd van het parkeerterrein naar het groene veld. Het is geweldig dat de gemeente en het Recreatieoord meedenken in alle mogelijkheden rondom Sunglow." Aldus de organisatie. "Ook voor de komende editie zijn we naar de tekentafel gegaan om het terrein zo verrassend mogelijk in te delen. Zo kunnen we verklappen dat area 3 weer een nieuwe look & feel zal krijgen en op een ander gedeelte van het terrein zal worden gepositioneerd."

"Samen met Paul en Rob kijken we naar de muzikale invulling van de stages. Ze zijn de grondleggers van de hardcore scene en zullen ook komende editie de stages hosten." Paul Elstak zal verantwoordelijk zijn voor de Mainstage en DJ Rob vult de grote tent met zijn Oldschool Gangsters concept. De kaartverkoop start vrijdag 14 februari om 12:00 uur.
Share |