Stereo Sunday festival en Beppie Kraft brengen remix uit van In D'n Hiemel

Beppie Kraft duikt de studio in met Stereo Sunday festival. Ter ere van de 11e editie besloot de festivalorganisatie contact op te nemen met Beppie Kraft voor een samenwerking.
Al snel bleek dat het enthousiasme wederzijds was, een dance remix van haar hit In D'n Hiemel werd geboren. Vanaf volgende week is de officiële remix te streamen via o.a. Spotify. Tot die tijd is een voorproefje van de track te beluisteren in bijgaande video.Summer Carnival
Stereo Sunday keert op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli voor de 11e keer terug in het Julianapark in Venlo. De samenwerking met Beppie Kraft vloeit voort uit het thema van dit jaar: Summer Carnival. ''Het festival wordt dit jaar voor de 11e keer georganiseerd, de link met carnaval was daarom snel gelegd. Een samenwerking met hét icoon van de 'Limburgse vastelaovend' kon daarbij in onze ogen niet ontbreken. Bovendien is het een unieke kans om Beppie en Stereo Sunday op de kaart te zetten.'' Aldus Mark boots, hoofd marketing & communicatie bij Stereo Sunday.

Bij het thema Summer Carnival kan worden gedacht aan kleurrijke danseressen, een drumband, gemaskerde figuren en een vleugje 'Limburgse Vastelaovend'. De komst van Beppie Kraft is daarbij niet uitgesloten. Verder zullen diverse House-, Hardstyle- en Urban artiesten hun opwachting maken. De line-up voor het festival wordt dit voorjaar bekend gemaakt.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op donderdag 6 februari om 19:00 uur. De eerste Lucky Bird Weekend Tickets kosten slechts € 15,- (ex. € 3 fee) en geven toegang tot het festival op vrijdag én zaterdag. Let wel op, dit tickettype is, maar beperkt beschikbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via stereosunday.­nl
Share |