Vier de feestdagen met Metz

De leukste maand van het jaar komt er weer aan. december! En deze vier je natuurlijk met vrienden, vriendinnen, familie en. METZ! We zijn er namelijk op dinsdag 24 december tijdens Kerstavond voor een speciale 'classics of real house music' editie in Bink Rooftop (Den Haag) en uiteraard vertrouwd de Metz NYE Cruise in Rotterdam. Leuk als je erbij bent, bij een van de twee en allebei mag natuurlijk ook.

Metz
Al plannen met Kerstavond? Nog even de dansschoenen aan voor de verplichtingen met familie, kalkoen en kerstkado's? Metz is op deze avond terug met een wel heel speciaal 'thema': Classics of Real House Music. Dan hebben we het niet over de stoffige klassiekers uit de tijd van de negentiger jaren want dit kennen we allemaal al wel… wij pakken jullie ergens beet bij het jaar 2000 en iets verder, dit doen we samen met La Fuente, Lucien Foort, Chris Rox, Jasper Clash en MC Haits!

Presale
Voor de vroege vogels die nu al weten dat ze de Kerstdagen met ons willen aftrappen hebben we speciale earlybird tickets in de online voorverkoop gegooid voor maar 15 euro ex fee per stuk.

Early classic tickets: 15,00 ex fee (gelimiteerd!)
Second classic tickets: 17,50 ex fee
Regular tickets: 19,50 ex fee

Let op: vanwege de exclusiviteit en intimiteit van Bink Rooftop kunnen we maar een beperkt aantal kaarten verkopen. Vol is in deze ook echt vol, we kunnen daarna geen uitzonderingen meer maken helaas.
Koop hier tickets voor Metz christmas eve

Metz NYE Cruise
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020, waarin Metz natuurlijk niet kan ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!

Het nationale vuurwerk van Rotterdam
Voor de zevende (!) achtereenvolgende keer viert Metz haar Oud & Nieuw met een NYE Cruise. Iedereen die hier bij is geweest, weet hoe legendarische deze nachten zijn. Om het 'twaalf uur' moment nog specialer te maken dan het al is, zal het schip om 00.00 uur aanmeren bij de Erasmusbrug om iedereen zo goed mogelijk te laten genieten van het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Een beter uitzicht op een van de mooiste vuurwerkshows ter wereld bestaat niet! Ps: zelf vuurwerk meenemen aan boord is niet toegestaan.

Tickets
De earlybirds waren zoals ieder jaar binnen 8 uur uitverkocht, de reguliere voorverkoop is nu in volle gang. Voor maar 49,50 ex-fee ben je erbij, dit is inclusief garderobe & toilet.

Boading
De opstapplaats voor de Metz NYE Cruise is bij de Parkhaven 4 in Rotterdam, onderaan de Euromast. Hier is ook parkeergelegenheid. Opstappen kan van 21.00 tot 22.30 uur. Dit om op tijd bij het Nationale Vuurwerk te arriveren bij de Erasmusbrug. Om 01.00 uur zal het schip nog een keer aanmeren aan de Parkhaven voor een tussenstop en dan kun je opstappen tot 01.30 uur, maar dan mis je wel het vuurwerk bij de Erasmusbrug. Voor de mensen die dan willen afstappen (waar we niet vanuit gaan) is hier ook mogelijkheid voor. Het schip zal om 04.00 uur terugkeren aan de Parkhaven. Let op: zorg ervoor dat je op tijd bent voor de boarding! Het zou zonde zijn als je letterlijk 'de boot mist'
Share |