Sevn Alias brengt laatste deel uit van Twenty Four Sevn

Vandaag verschijnt het laatste deel van het vierdelige project en tevens vijfde studioalbum van Sévaio Mook, beter bekend als Sevn Alias: 'Twenty Four Sevn 4'. De 23-jarige rapper, gekenmerkt door misschien wel de hoogste productiviteit van alle Nederlandse artiesten, laat op deze plaat een hongerige, return-to-form Sevn Alias horen, bewapend met klassieke, rauwe teksten over zijn leven, en verhalen over – en ván de straat. Van dit project verschenen al eerder de singles 'Nacht Actief', welke binnen vier weken al meer dan twee miljoen Spotify-streams had behaald en 'Global', een lang geanticipeerde track die Sevn Alias al ruim drie jaar geleden voor het eerst met de wereld deelde tijdens een 101Barz sessie. 'Bando Baby', een samenwerking met Lijpe en Chivv, kwam vorige week uit met een video die direct in de trending top 10 belandde.

Sevn Alias heeft dit album gemaakt voor de dag-één-supporters en de échte rapliefhebbers onder zijn fans: "Deze stijl breng ik nog één keer goed terug om te laten zien dat er niets is veranderd en ik het nog steeds kan: de 'oude Sevn Alias' is nooit weggeweest. In de toekomst zal ik me op muzikaal gebied sowieso veelzijdig blijven uiten, zoals ik dat tot nu toe altijd heb gedaan."

"Elke song die op Twenty Four Sevn 4 (TFS4) staat heeft een eigen verhaal en ik voel ze allemaal op een andere manier. Maar, als ik een favoriet zou móeten uitkiezen, dan is dit het eerste nummer van TFS4. Deze track is ook de intro van de plaat en heet Sévaio. Het is erg persoonlijk en bevat een kant van me die mensen nog niet hebben gehoord," aldus Sevn Alias.

Sevn Alias bracht eerder dit jaar nog zijn album 'SIRIUS' uit (incl. de hits 'Big Man' en 'Givenchy Steppin'), die binnenkwam op nummer 2 in de Album Top 100, en de platina track 'Herres', die werd onthaald als het Ajax-anthem van dit jaar. Ook kon de jonge ondernemer zijn eerste successen vieren als oprichter van zijn eigen platenlabel, 1OAK Entertainment.

Share |