DJ Pat B schrijft boek

DJ Pat B (Patrick Burremans) uit het Belgische Hoogstraten verdiend al bijna 20 jaar zijn brood met draaien. Hij is een graag geziene gast op evenementen en festivals in Nederland en België binnen het hardere genre. Er zijn dus weekenden dat hij niet in een privéjet afgeladen met fotomodellen naar een boeking toe vliegt. Zijn leven staat dus niet bol van de "sex, drugs en electronische muziek". Toch heeft hij een interessant verhaal te vertellen, niet alleen via zijn muziek, maar ook vanaf nu met zijn eigen boek!

Patrick is bijzonder actief op social media en trakteert daar zijn volgers dagelijks op nieuwe muziek, videoclips, foto's, maar ook complete teksten van zijn belevenissen uit het weekend. Die zijn zo populair dat regelmatig de vraag werd gesteld "wanneer een boek?". gezien het feit dat hij veel waarde hecht aan de feedback van zijn fans kon hij niet anders dan gehoor geven aan deze oproep.

De mooiste verhalen werden uitgekozen en gebundeld met nieuw "bonusmateriaal" wat resulteerde in het toepasselijke "Pat Boek". Op geheel eigen wijze met veel oog voor detail beschrijft hij wat hij ziet en meemaakt gedurende de weekenden. Wat maakt festivals zoals Defqon 1 en Decibel outdoor zo mooi, Patrick weet het prachtig te verwoorden. Ook neemt hij je mee backstage waar het niet alleen maar glitter & glamour is gezien zijn avontuur in een Dixie. Tussendoor lanceert hij nog een paar unieke ideeën voor een hagelnieuw festival en een videogame en legt hij even haarfijn uit wat volle maan doet met het vrouwelijk geslacht.

Verwacht geen sappige verhalen doorspekt met alcohol en sex, maar interessante observaties uit het weekend opgeschreven met de nodige luchtigheid en humor. Dit allemaal opgeschreven door Patrick zelfs gedurende de week en uitgegeven in zijn eigen boek.

Je kunt het boek online bestellen op hardsupply.­com en dat is inclusief gratis Pat Boekenlegger!
Share |