Deepsense terug in Arnhem

De herfst is van start en deepsense duikt daarom de clubs weer in! Dit najaar komt de Nijmeegse organisatie voor de derde keer naar Arnhem! Na een succesvolle en uitverkochte editie afgelopen februari, opent deepsense op zaterdag 9 november weer haar deuren in Luxor Live. Ook deze keer met een dikke line-up, waaronder Santé, Wouter S. en meer!

Deephouse en tech house
Deepsense brengt wederom een mix van muziekstijlen naar Arnhem met een met een hoge kwaliteit en de grootste namen uit de scene. Met deephouse en tech house even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het evenement ook zegt.

Brede line-up
De line-up van deepsense Luxor Live bestaat uit een mix van bekende en minder bekende artiesten uit de scene. De mooie combinatie van artiesten: Santé, Wouter S., Phreaks of Visions, Swingdeep, Johnny Mason en Steve Marthin B2B Djecker, zorgt voor een verrassend en afwisselend evenement. De artiesten hebben ieder een andere stijl waardoor je continue compleet verrast wordt en ieder optreden anders beleeft.

Streel je zintuigen
Deepsense streelt je zintuigen. Luister, kijk, proef en voel tijdens de derde editie van deepsense in Luxor Live. Luister bijvoorbeeld naar heerlijke deephouse, voel de warmte en proef de sfeer van dit evenement in Arnhem.

Nog geen kaartje koop die dan snel via luxorlive.­satger.­nl
Share |