Jebroer breidt succesvolle internationale carrière uit met samenwerking Duitse Le Shuuk

Je speakers gaan er helemaal aan met de keiharde Hardstyle track 'FUTS (Fuck Up The Speakers)' van Le Shuuk en Jebroer. De titel van het nummer laat niets aan de verbeelding over en doet wat het belooft! Na het nummer 'Ademen' met Roy Dest werkt Jebroer verder aan zijn succesvolle internationale carrière met deze Engelstalige track. Jebroer is een bekendheid in België en daarnaast zijn de singles 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' inmiddels vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland. De Duitse DJ Le Shuuk werkte eerder met Alle Farben en Dimitri Vegas & Like Mike, zijn Loud & Proud podcast werd door 1,4 miljoen fans beluisterd. Daarnaast haalde de artiest een wereldrecord door zijn single 'Gold Baby' voor het eerst te laten horen in een parabolische vlucht zonder zwaartekracht. Een omgebouwde Airbus A310 diende als vliegende disco op maar liefst 8500 meter hoogte. De mannen werkten eerder samen aan de track 'Legend', die op Jebroer's album 'JEBROER4LIFE' staat. 'FUTS (Fuck Up The Speakers)' komt uit bij ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag op alle online streamingplatformen te beluisteren.

Bekijk de videoclip van 'FUTS' door op onderstaande afbeelding te klikken:


Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits. In november 2016 verscheen het album ELF11, die inmiddels een Gouden Plaat heeft ontvangen. Op ELF11 staat onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 30 miljoen views, stond op #1 in de iTunes Top 10 in België en heeft een Tripel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' kreeg binnen een dag meer dan 1 miljoen views op YouTube en is inmiddels ook Dubbel Platina. Samen met Duitslands meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät 'N FrikK bracht Jebroer de track 'My Gabber' uit. Vervolgens scoorde hij samen met Anita Doth van 2Unlimited een hit met het nummer 'Marathon'. In hetzelfde jaar volgde wederom een succesvolle release met 'Hatsikidee' met Outsiders. Het nummer 'Leven Na De Dood' heeft inmiddels de Gouden Status. Samen met Gers Pardoel maakte Jebroer het nummer 'Malu', speciaal voor zijn schoonzusje met het syndroom van Down. Er ontstond flink wat commotie rondom de in scène gezette videoclip van 'Polizei' en ook zijn meest recente track 'Flitsmeister' ging viraal. De videoclip stond lange tijd in de YouTube Trending lijst en haalde binnen een week meer dan 1 miljoen views.

Le Shuuk
"Guys, let's shock and shake!". De Duitse DJ en producer Le Shuuk begon zijn unieke carrière in 2005. Tien jaar later stond hij voor het eerst op de Main Stage van het BigCityBeats World Club DOME in Frankfurt, een jaarlijks EDM festival dat meer dan 140 duizend bezoekers trekt. Le Shuuk draaide eerder in Duitsland, Nederland, Kroatië, China, India en Taiwan. In 2019 haalde de DJ een wereldrecord door in een parabolische vlucht zonder zwaartekracht zijn nieuwe single 'Gold Baby' te primeuren. Een omgebouwde Airbus A310 diende als vliegende disco op 8500 meter in de lucht. Maar dit is niet het enige speciale optreden van Le Shuuk, hij draaide bijvoorbeeld ook in een ICE trein en organiseert jaarlijks een uitverkochte rafttrip 'Sierra Party Floss'. Alle successen hebben daarnaast tot grote samenwerkingen geleid. Le Shuuk maakte een remix van de track 'Fading' van Alle Farben, die in Zwitserland een Gouden Plaat kreeg. Later bracht hij een twee tracks uit op het label 'Smash The House' van Dimitri Vegas & Like Mike. Zijn podcast 'Loud & Proud' kon op 1,4 miljoen luisteraars van over de hele wereld rekenen.
Share |