Axe Music presents Senses

AXE presenteert met trots het AXE Music presents Senses evenement op donderdag 17 oktober in The Loft Amsterdam. Een speciaal event tijdens Amsterdam Dance Event 2019 waar unieke sense experiences centraal staan.

Als onderdeel van AXE Music organiseert AXE een uniek evenement dat bezoekers op een bijzondere manier kennis wil laten maken met geur. Met de slogan; moving people closer through music, wil AXE Music niet alleen mensen samenbrengen, maar ook onvergetelijke en unieke ervaringen bieden. AXE zal The Loft zalen vullen met een veelzijdig scala aan muziek en trakteert bezoekers op deuntjes van onder andere Luuk van Dijk en Philou Louzolo.

Line-up AXE Music presents Senses
Grote zaal23:00 - 00:00:  Cincity00:00 - 01:30:  Philou Louzolo01:30 - 03:30:  Luuk van DijkKleine zaal00:00 - 02:45:  Makossa
AXE Music weet dat iedereen uniek is en niets zo krachtig en persoonlijk is als de invloed van geuren. AXE Music presents Senses neemt je mee op geuravontuur en zorgt met unieke elementen voor een enerverende avond. Tijdens het evenement kan je op 3 verschillende manieren in aanraking komen met de geuren, zo is er een ware "order with your nose bar" aanwezig, zijn er mooie prijzen te winnen en wordt de dansvloer gevuld met bijpassende aroma's.

Op de AXE website kunnen geïnteresseerden zich gratis inschrijven voor AXE Music presents Senses tijdens Amsterdam Dance Event 2019. Ben jij de gelukkige die geselecteerd is als gast, dan neemt AXE zo snel mogelijk contact met je op voor een avond gevuld met geuren en bijzondere ervaringen.

Vul met onderstaande button snel je gegevens in! Als jij één van de gelukkige winnaars bent neemt AXE zo snel mogelijk contact met je op voor de AXE Music presents Senses tickets.

Schrijf je hier in

Over AXE Music
In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht. Het presenteerde de allereerste geparfumeerde deodorant bodyspray: AXE Musk. Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur. Een nieuwe deodorant voor alle mannen was geboren. Ruim 30 jaar later blijven mannen in meer dan 80 landen over de hele wereld dagelijks de AXE ervaring beleven. AXE wil mensen dichterbij elkaar brengen middels muziek met de slogan: moving people closer through music. AXE heeft hiervoor het platform AXE Music opgericht, waar zij door middel van diverse muziek gerelateerde initiatieven zoals events, meet & greets met artiesten en speciale give-aways, de doelgroep dichter bij elkaar weet te brengen.
Share |