The Sunclub en Red Lemon maken zich op voor een 'Hot Summernight (Papa Chico)'

De Nederlandse formatie The Sunclub, bekend van hits 'Fiesta' (1997) en 'Summerjam' (2003), zijn terug met een indrukwekkende nieuwe: 'Hot Summernight'. Dit pakkende, zonovergoten nummer is geïnspireerd op de melodie van Tony Esposito's 80's hit 'Papa Chico' en met de zang en coproductie van jong supertalent Red Lemon zal deze track het zeker goed gaan doen op zowel radio- als festivals. Nu is de track officieel uitgebracht op SOURCE.

Dit is de Sunclub kom met een op maat gemaakt zomerhit. 'Hot Summernight (Papa Chico)' vertelt het verhaal over het verlangen naar een oude zomerliefde. Het refrein laat ons vallen in zonnige, tropische ritmes met een hartverwarmende groove en verleidelijke vocalen, waardoor dit een van die warmbloedige poptunes is waar het zomergevoel van gaat stijgen.

"Het was een groot genoegen om met de heren van Red Lemon aan dit nummer te werken, laten we er een lange en hete zomer van 2019 van maken!" – The Sunclub

"Het was geweldig om de Sunclub als onze gast hier op ons prachtige eiland te hebben. We hebben een paar dagen gehad om een hete zomernacht te creëren die de zomerse sfeer zal verspreiden."- Red LemonArtiesten Info

The Sunclub

In 2017 vierde de The Sunclub hun 20 jarig jubileum want hun megahit 'Fiësta' (1997) veroverde ooit de wereld en werd een zomerklassieker van fomaat. Fiesta stond in zo'n 15 landen nummer 1 en betekende de grote doorbraak.

Na 'Fiësta', 'Single minded people' en 'Splash' volgden nog meer hits: dé #1 zomerhit van 2003 'Summerjam', die deze positie maar liefst 9 weken internationaal bleef domineren. Wie herinnert zich niet die hete zomer van 2003 waar uit elke radio. 'This ain't nothing but a summerjam…' klonk? De plaat is inmiddels een classic die bij elk zonnestraaltje in de lente weer op de nationale radio is te horen.

Dit succes bracht Sunclub nog meer bekendheid en internationale optredens. Vervolg singles als 'Boom Boom', 'Put em up', 'Jump' en het aanstekelijke 'Te Te' dat in 20 landen werd gereleased topte de internationale charts.

Nu dus helemaal terug met hun nieuwe single 'Hot Summernight', een pakkend, zonovergoten nummer is geïnspireerd op de melodie van Tony Esposito's 80's hit 'Papa Chico' en met de zang en coproductie van jong supertalent Red Lemon.

Red Lemon
Gevestigd op een tropisch eiland in de stille oceaan, brengt producentencollectief Red Lemon je hun zomerse vibes.
Share |