Lost Frequencies lanceert nieuwe genreoverschrijdende single

Met een eigenzinnige, genreoverschrijdende single gaat Lost Frequences verder waar hij gebleven is. Nog niet zo lang geleden gooide hij hoge ogen met zijn samenwerking met Aloe Blacc ('Truth Never Lies') en nu laat hij de dancemuziekwereld wederom oplichten met een nieuwe track genaamd 'Sun Is Shining', die vandaag gelijktijdig met de nieuwe music video is uitgebracht.

Bekijk de music video van 'Sun Is Shining'


Gelauterde muziekliefhebbers zullen misschien wel herkennen waar de inspiratie voor 'Sun Is Shining' vandaan komt. Een originele track van JJ Grey & Mofro genaamd 'The Sun Is Shining Down' staat namelijk aan de basis van de nieuwe single van Lost Frequencies, die aan de krachtige vocalen een set warme akkoorden en zachte vibes toevoegde. Het resultaat is een plaat die overloopt van de positiviteit.

Felix De Laet, zoals Lost Frequencies echt heet, heeft sinds zijn doorbraak in 2014 al enorm veel successen weten te behalen. Zijn debuutsingle, 'Are You With Me', kreeg meerdere malen de platina status toebedeeld en stond bovenaan de officiële charts van maar liefst 18 verschillende landen. Nu, amper vijf jaar later, is Lost Frequencies een van de meest populaire dancemuziekartiesten van zijn generatie. Hij was de eerste Belgische artiest met vijf #1-hits in de officiële Belgische hitlijsten (en tevens de eerste Belgische artiest met een #1-hit in het Verenigd Koninkrijk), verzamelde miljarden streams op de meest populaire streamingplatforms met wereldhits als 'Are You With Me', 'Reality' en 'Crazy' (met het Nederlandse duo Zonderling) en bracht samenwerkingen uit met artiesten als Zonderling, Netsky, James Blunt en Aloe Blacc.
Share |