Genesis keert terug naar het Klokgebouw

Legendarisch! Dat is wat de bezoekers van de eerste editie van Genesis vonden. Een grotere tweede editie kon niet uitblijven. Op zaterdag 21 september 2019 keert Genesis terug naar het Klokgebouw in Eindhoven. Tijdens dit day-time event geniet je van 13.00 tot 23.00 uur van de heerlijkste Hardstyle Classics in drie verschillende area's.

De rijke Hardstyle legacy wordt in drie verschillende tijdperken geëerd door de namen die Hardstyle hebben gemaakt tot wat het nu is. In The Beginning eren we Early Hardstyle; een vernieuwende sound binnen de hardere stijlen die vanaf 2001 al snel terrein won en een loyale fanbase vergaarde. Van 2006 tot 2011, werd deze sound steeds populairder en staat bekend als Hardstyle Classics.

Op 21 september zullen de grootste namen deze sound ten gehore brengen in The Rise. Uiteindelijk transformeerde het naar Raw Classics, deze periode van 2009 tot 2015 zal terugkeren in The Evolution. Het is tijd om onze ode te brengen aan deze pioniers die de weg hebben gebaand voor een beweging die niet te stoppen is. Het is tijd voor Genesis.

Tickets voor Genesis zijn vanaf 10 juli, 20.00 uur te koop via b2s.­nl. Zorg dat je er snel bij bent!
Share |