Nicky Romero werkt met Stadiumx en Sam Martin op single "Love You Forever"

Voor deze nieuwe release zocht Nicky Romero de samenwerking op met het Hongaarse duo Stadiumx en Grammy-bekroonde singer / songwriter Sam Martin voor de dance-pop cross-over single "Love You Forever". De song is een mooie mix van instrumentalen en filmische melodieën en worden aangevuld met de vocals van Sam Martin. De single is de opvolger van Nicky's releases uit 2019 waaronder "Midnight Sun" met Florian Picasso, "Ring The Alarm" met David Guetta en "Distance" met Olivia Holt. Als labelbaas van Protocol Recordings is Nicky momenteel ook aan het touren met zijn "Redefine" wereldtournee verspreid over Noord-Amerika, Europa en Azië.

Bekijk hier de video voor "Love You Forever"


Van jong muzikaal wonderkind tot gerenommeerd artiest, producer en labelbaas; Nicky Romero's carrière heeft hem naar de top gebracht van hedendaagse elektronische muziek. Naast wereldhits zoals "Like Home" met Nervo en de # 1 hit "I Could Be The One" met Avicii bewees Romero al snel dat hij voortdurend bezig is met het ontwikkelen van zijn talenten.

Protocol
Na de lancering van zijn eigen Protocol Recordings label in 2012, heeft Romero zijn successen voortgezet met tracks zoals "Ups & Downs" met W&W, "Sometimes" met DallasK & XYLØ, "Be Somebody" met Steve Aoki en Kiiara. Bovendien bereikt zijn Protocol radioshow wekelijks meer dan 40 miljoen luisteraars op ruim 100 FM-radiostations waar hij ook nieuwe talenten met zijn label introduceert. Eén van de talenten binnen Protocol Recordings is Stadiumx. Het duo heeft vorig jaar met Nicky "Rise" geproduceerd en remixes gemaakt voor bands als Clean Bandit en voor Robin Schulz en Gryffin. Vocalist Sam Martin debuteerde in 2012 met "Daylight" met Maroon 5 en werkte samen met David Guetta ("Dangerous," "Lovers On The Sun"), Armin van Buuren ("Wild Wild Son") en Steve Angello ("Nothing Scares Me Anymore").
Share |