Samenkomst van stijlen op Green Garden Festival

Deze zomer maakt Den Haag kennis met het gloednieuwe stadsfestival Green Garden Festival. De eerste editie vindt op zaterdag 24 augustus plaats op het Malieveld. Het festival is een initiatief van diverse bevriende organisaties uit het Haagse nachtleven.

Het Malieveld kent een lange geschiedenis, met legendarische optredens van onder andere The Rolling Stones, Bruce Springsteen en Coldplay. Met de eerste editie van Green Garden Festival wordt voortgebouwd op de rijke muziekhistorie van de hofstad.

Green Garden is een initiatief van Poppodium het Paard, Vunzige Deuntjes en LITT Events i.s.m. beachclubs Whoosah en Indigo.

"Green Garden is een heel divers festival met een aantal bekende partijen die ieder hun eigen sound en doelgroep vertegenwoordigen", aldus ''Bas de Wit van poppodium Paard''. "De bedoeling is dat we op één dag het hele nachtleven van Den Haag samenbrengen op het Malieveld." Het muzikale programma weerspiegelt dan ook wat er bij de betrokken feesten en strandclubs te horen is. Voor de bezoekers van deze locaties komen verschillende genres als hiphop, R&B, techno, house, disco, Afropop en ook live popmuziek aan bod en worden grote namen afgewisseld met lokaal talent.

Line-up
Paard [live Stage]Band: GallowstreetZang: Jayh JawsonRap: Jonna FraserZang: NaazBand: The Band RecraftBand: The Mauskovic Dance BandSuperstijlSpoken word: Elten KieneMC: AmarteyWhoosah × IndigoBenny RodriguesDavid VunkElias MazianOrpheu The WizardPhilou LouzoloSandrienSuze IjóMC: Steven van LummelVunzige DeuntjesAbstractDushi SankaFS GreenFanoHATOIJFJohnny 500Julian JermainNafthaly RamonaRinnixRody GSandor DayalaShaier DoergaYung FelixsojujuMC: Don De BaronMama AfricaAustin-JJules Kevin KeyLucky Jones Mama AfricaShyranoSoulfaniaVersano LarozMC: RegRex
Share |