Outdoor Stereo Festival in Hawaiiaanse sferen

Aloha! Ben jij er klaar voor om een tropische reis te maken? Fasten your seat belts en reis met ons mee naar Hawaii! Outdoor Stereo Festival in het Julianapark in Hoorn wordt op 31 augustus omgetoverd tot een waar Hawaiiaans feestparadijs met witte stranden, palmbomen, cocktails, de zon, bloemenkransen en natuurlijk de zomerse danspassen!

Er is voor ieder wat wils op dit kleurrijke festival, want je kunt van meer dan 60 verschillende acts genieten. Of je nou van house of hardstyle houdt, van techno of urban, progressive of toch meer van de guilty pleasures bent, elke muziekstijl wordt vertegenwoordigd! Van Kris Kross Amsterdam, Jody Bernal, Mental Theo, Adrenalize, Team Rush Hour, Lucien Foort, Matsoe Matsoe tot Little Jam Soundsystem, zij zijn allemaal aanwezig om jou te laten dansen en je echt het gevoel te geven op Hawaii te zijn beland. Benieuwd naar de hele line-up? Check 'm hier: outdoorstereo.­nl

Hawaiiaans entertainment en zomerse spellen; alles kan en is aanwezig, als je even je benen tot rust wilt laten komen van het dansen.

Voor meer informatie, check het Facebook event of onze website: outdoorstereo.­nl.
Share |