Snollebollekes & Tino Martin op eerste editie Helden van Holland

Helden van Holland zal garant staan voor een oer-Hollands meezingspektakel met de leukste artiesten van dit moment. Er is flink uitgepakt voor deze eerste editie, want dit jaar zorgen niemand minder dan Snollebollekes, Tino Martin, John West, Frans Duijts & Henk Dissel voor een ongeëvenaard feestgehalte.

Het indoor spektakel vindt plaats op 16 november 2019 in de Veluwehal Barneveld en wordt georganiseerd door het team van Gelderpop en Helden Festival. "Na beide festivals zagen we de vraag naar een Hollandse avond toenemen. Tijdens Gelderpop merkten we daarnaast ook dat het dak eraf ging tijdens het optreden van Tino Martin." Hij is dan ook uitgenodigd voor deze indoor editie. Na zijn uitverkochte Ziggo shows wist hij ook het Olympisch Stadion vol te krijgen dit jaar. Ook hitmachine Snollebollekes zal zijn intrede doen. "We zijn onwijs trots dat we direct deze top artiesten aan ons konden binden!" Het complete programma is te vinden op de website.

Kaartjes
De kaartverkoop start 12 juli om 12:00 via heldenvanholland.­live. De eerste tickets kosten slechts €22,50 (ex. service fee) en zijn beperkt beschikbaar.
Share |