Dj's Lucas & Steve en Deepend brengen samenwerking uit

Dj's Lucas & Steve en Deepend hebben de handen ineen geslagen. Vandaag releasen zij - op het label van Spinnin' Records - hun allereerste samenwerking: 'Long Way Home' spinninrecords.­release.­link. Met deze 'catchy' feel-good track weten zij iedereen in een zomerse stemming te brengen. Door de energieke beats is het onmogelijk om stil te blijven staan; de dj's zijn dan ook helemaal klaar voor een zomer vol met festivals.

Deze samenwerking komt niet zomaar uit de lucht vallen. De jongens kennen elkaar van vroeger uit Limburg en een samenwerking stond dan ook al jarenlang op het wensenlijstje. Daar is het nu eindelijk van gekomen. De afgelopen periode zijn ze de studio ingedoken en hebben hard gewerkt aan hun eerste samenwerking. Het klikte meteen en de jongens bleken elkaar goed aan te vullen. Dat is ook terug te horen in het eindresultaat. Met 'Long Way Home' hebben de jongens wederom een potentiële zomerhit te pakken hebben.Zowel Lucas & Steve als Deepend hebben komende zomer een druk programma. Beiden acts zijn geboekt op vele festivals in binnen- en buitenland. Lucas & Steve staan onder andere 'Airbeat One', 'Tomorrowland', 'Electric Love', 'Parookaville' en touren door Amerika. Nederland wordt ook niet overgeslagen; zo zijn de te zien op Mysteryland, Strandfestival Zand & ASM festival. Last but not least: het duo heeft voor de derde jaar op rij hun eigen evenement tijdens Amsterdam Dance Event aangekondigd. Op vrijdag 18 oktober staan zij in Q-Factory met hun concept Skyline Sessions facebook.­com.

Ook Deepend slaat geen festival over. De komende periode is de dj onder andere te zien op Tomorrowland, Ministry of Sound (London), heeft hij verschillende gigs in Mexico en. als echte Limburger staat hij op Castle of Love in Kerkrade.
Share |