Metz On The Beach maakt line-up bekend

De zomer krijgt steeds meer vorm en daar zijn we dan ook zeer, zeer content mee! Metz 'The Real House Event' heeft er voor de aankomende zomer wederom een nieuwe locatie bij en dit keer strijkt de karavaan van het leukste, tofste en een van de meest langst lopende concepten van Nederland neer aan de Scheveningse kust: Strandclub WIJ! De datum die jullie allemaal kunnen noteren is zondag 14 juli, vanaf 16:00 tot 01:00 maken wij samen met jullie de dienst uit daar. Leuk!

Strandclub Wij
'De beste spot van Scheveningen', 'de beste strandclub van Nederland'; zo is Strandclub WIJ de afgelopen jaren al bestempeld en dus perfect voor Metz! WIJ is direct gelegen naast het noordelijke Havenhoofd en geeft daarom tevens het gevoel van exclusiviteit. Naast Strandclub WIJ is recentelijk een groot parkeerterrein gerealiseerd waardoor de parkeervoorzieningen uitstekend zijn.

ROOG, ERICK E & LA FUENTE
De line-up is er weer een uit het gouden boekje en Metz knalt er keihard in: Roog, Erick E en La Fuente pronken bovenaan de muzikale menulijst en wordt gesupport door onze residents Chris Rox, Jasper Clash, Kim Kaos en MC Patrick Brown

Earlybird tickets voor de "househeads" die niet kunnen wachten, zijn nu online verkrijgbaar voor maar 12,50 ex fee (op = op) en daarna zullen de kaarten 17,50 ex fee kosten.

Let op; Metz On The Beach verkoopt altijd vooraf uit, haal je kaarten dus via de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen.

Line-up

Chris RoxErick EJasper ClashKim KaosLa FuenteROOGMC: Patrick Brown
Share |