Pleinvrees Festival afgelast door weersomstandigheden

De organisatie van Pleinvrees laat weten dat het festival gepland voor zaterdag 8 juni op de NDSM-werf in Amsterdam is afgelast.

Met het oog op de weersvoorspellingen is, na overleg met de gemeente, betrokken veiligheidsdiensten en Meteo Consult, vastgesteld dat de veiligheid van de bezoekers niet kan worden gegarandeerd. Ondanks alle extra voorzorgsmaatregelen die zijn genomen is Pleinvrees hierdoor gedwongen het festival te annuleren.

Reinier Suyderhoud, Apenkooi Events: "Gelet op de extreme weersverwachting met windvlagen tot windkracht 9, kunnen wij de veiligheid van onze bezoekers zaterdag niet garanderen. Ook het nemen van extra voorzorgsmaatregelen gaat er niet voor zorgen dat we een evenement kunnen neerzetten dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Het is met pijn in ons hart dat we gedwongen worden tot dit besluit en we hopen op begrip van onze bezoekers voor deze moeilijke beslissing."

Bezoekers in het bezit van een kaartje voor het festival kunnen zich bij de organisatie melden om hun geld terug te krijgen. Voor meer informatie verwijst Pleinvrees de bezoekers naar de website van het festival.

Website Pleinvrees Festival: festival.­pleinvrees.­net
Share |