deepsense terug in Nijmegen

Deepsense is na diverse evenementen in Arnhem, terug in thuishaven Nijmegen. De stad waar het in maart 2018 voor deepsense allemaal begon. Dit keer is het evenement op een mooie plek aan de Waal: Brebl. Geniet van de lekkerste deephouse, tech house en techno op één evenement. Hoor, zie, proef en voel tijdens deepsense in Brebl.

Op zaterdag 22 juni opent deepsense voor het eerst haar deuren in Brebl in Nijmegen. Zoals je van deze organisatie gewend bent, brengt zij deze deepsense editie, weer uiteenlopende dancestijlen samen op één evenement. Feestgangers genieten op deepsense niet alleen van house, maar ook van tech house en techno. Het doel is van het feest is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het evenement ook zegt.

Mooie combinatie van deephouse, tech house en techno
De line-up van deepsense in Brebl bestaat uiteen mix van bekende en minder bekende artiesten uit de scene. De mooie combinatie van artiesten: Chris Stussy, Toman, Sanja, Purpleheart, Relativ, Steve Marthin, Djecker, Colin S, Man With No Shadow, Roi Koch en Oskar Olivier, zorgt voor verrassend evenement. De artiesten hebben ieder een andere stijl. Hierdoor word je in een van drie zalen, continue compleet verrast en beleef je ieder optreden anders. Van funky house tot aan diepere techno. Deepsense biedt voor ieder wat wils.

Streel je zintuigen
Deepsense streelt je zintuigen. Hoor, zie, proef en voel tijdens deepsense in Brebl. Hoor bijvoorbeeld heerlijke techno beats, voel de warmte en proef de sfeer van dit dance evenement. deepsense.­nl
Share |