Nachtclub Claire viert zomerseizoen met nieuwe inrichting en 'iedereen +1' actie

Van juni tot september is het 'Zomertijd' bij Claire en krijgt de nachtclub op het Rembrandtplein een zomerse metamorfose. De voorzaal, die normaal als de hoofdzaal fungeert, wordt ingericht als woonkamer waar bezoekers zich kunnen terugtrekken. DJ's draaien een speciale huiskamerset en er mag zeker op de banken en tafels gedanst worden. De achterzaal dient tijdens het zomerseizoen als hoofdzaal waar je je als bezoeker waant in een heuse wijngaard. De headliners worden hier omringd door groene decoratie en doen waar ze goed in zijn: bezoekers een onvergetelijke nacht vol dansen bezorgen.

Naast de metamorfose hanteert Claire een kortingsactie voor al hun Zomertijd evenementen. Koop je een ticket voor één van de Zomertijd avonden in de voorverkoop of tot 1:00 aan de deur, dan neem je altijd gratis iemand mee naar binnen. Iedereen krijgt bij Claire's Zomertijd evenementen dus een '+1'.

Op de line-up van de Zomertijd evenementen staan internationale DJs als Panorama Bar resident Prosumer (22 juni), You're A Melody initiator Red Greg (14 juni), de uit Chicago afkomstige Rahaan (28 juni) en de beruchte Secretsundaze uit Londen (7 juni).

Ook geeft Claire zoals altijd veel ruimte aan haar residents en lokale talenten. Kléo, Elias Mazian, Beesmunt Soundsystem, Iggy P en Makossa draaien allemaal met een of meerdere van hun helden tijdens Zomertijd. Zo trapt Elias Mazian de eerste Zomertijd avond op vrijdag 7 juni af met Secretsundaze en David Elimelech en staan de broertjes van Tenzers samen met Red Greg op vrijdag 14 juni op de bill.
Share |