Kav Verhouzer, Sjaak en Jebroer droppen opvolger van 'Stap voor Stap' Turbo

Na het succes van hun allereerste samenwerking – 'Stap Voor Stap' behaalde binnen een jaar de platina status – zijn Kav Verhouzer en Sjaak terug met een nieuwe knaller. Voor hun nieuwe track genaamd 'Turbo', die is opgenomen in de opnamestudio van Armada Music in Amsterdam, sloegen ze de handen ineen met niemand minder dan Jebroer, die momenteel hoge ogen gooit met zijn spraakmakende tracks en videoclips.

Luister naar Kav Verhouzer x Sjaak x Jebroer – Turbo


'Stap Voor Stap', de voorganger van 'Turbo', was de allereerste samenwerking tussen Kav Verhouzer en Sjaak, en ook meteen hun eerste gezamenlijke megahit. De track is inmiddels meer dan vijftien miljoen keer gestreamd op Spotify en was vorige zomer op bijna iedere straathoek te horen. Daarnaast stond de plaat op #1 in de Nederlandse Shazam Top 100, #5 in zowel de Nederlandse iTunes Dance-chart als de GFK Dance Top 30 en reikte het succes zelfs tot een Top 15-plek in de GFK Singles Top 100.

Kav Verhouzer: "Na 'Stap Voor Stap' wilden Sjaak en ik nog een keer een hele dikke plaat maken, met net zo'n catchy vibe en dikke beat, maar dan gewoon 2.0. Het kostte ons best een aantal studiosessies om er opnieuw zoiets vets van te maken, en uiteindelijk hebben we van al die sessies de beste stukken geselecteerd en samengevoegd. Toen Jebroer zijn verse stuurde, was het meteen raak."

Jebroer: "Als er iemand als een 'Turbo' gaat, ben ik het wel. Altijd vol gas met wat het ook is. 100.000 procent."

Sjaak: "Ehhh niffauws! We zetten de versnelling deze zomer van stap voor stap naar TURBO! Let's go! En wie weet doet Guus Meeuwis gezellig mee"

Al sinds 'Hot Skin' – een samenwerking met Sam Feldt – en zijn bootleg remix van Mr. Probz's 'Nothing Really Matters' staat Kav Verhouzer bekend als een van de meest getalenteerde Nederlandse producers. Met populaire platen als 'Get What You Came For', 'Good When We're Together' en natuurlijk 'Stap Voor Stap' scoorde hij niet alleen tientallen miljoenen streams op Spotify, maar kreeg hij ook support van artiesten als Kygo, Oliver Heldens, Sam Feldt en Tiësto. Zijn opzwepende tracks zijn een genot voor het oor in iedere setting en dat is precies waarom deze jonge dj en producer een mooie toekomst tegemoet gaat.

Sjaak is niet zomaar een naam. Hij maakte door de jaren heen niet alleen indruk met zijn straatraps, maar gooide vooral ook hoge ogen met Top 40-hits als 'Stuk', 'Licht Van De Laser' (beide met o.a. The Partysquad) en 'Krokobil' (met Yellow Claw). Halverwege vorig jaar sloeg Sjaak verrassend de handen ineen met Kav Verhouzer voor 'Stap Voor Stap' en dat smaakte overduidelijk naar meer; na deze nieuwe track zullen er ongetwijfeld vele andere volgen.

Nadat Jebroer in 2012 diverse hits scoorde, verscheen in november 2016 zijn album 'ELF11', waarmee hij meer dan 60 miljoen streams en een gouden plaat scoorde. Op dat album stond onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' (samen met Paul Elstak en Dr Phunk). De track behaalde tot nu toe meer dan 30 miljoen views, stond op #1 in de iTunes Top 10 in België en werd driemaal platina. Samen met Duitslands meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät 'N FrikK bracht Jebroer in 2017 de track 'My Gabber' uit, en in datzelfde jaar volgde wederom een succesvolle release met 'Hatsikidee' met Outsiders. Samen met Gers Pardoel maakte Jebroer vervolgens het nummer 'Malu', speciaal voor zijn schoonzusje met het syndroom van Down. Niet lang daarna ontstond er flink wat commotie rondom de in scène gezette videoclip van 'Polizei', en ook zijn meest recente track 'Flitsmeister' ging viraal. De videoclip stond lange tijd in de YouTube Trending lijst en werd binnen een week meer dan 1 miljoen keer bekeken.
Share |