Retro Arcadehal blast galaxy op Pleinvrees Festival

Computergames don't affect kids. I mean, if pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."

Een arcadehal op Pleinvrees Festival? Jazeker!

Dankzij de goede mensen van Blast Galaxy staat er 8 juni een indrukwekkende verzameling retrogames. De kasten verhuizen bij hoge uitzondering van de one-of-a-kind arcadehal in Amsterdam Noord naar het festivalterrein.

Wie het volgende rondje moet halen? Bepaal het met een old school potje button bashen tegen je vrienden. Maar het is natuurlijk niet alleen maar fun & games. Er worden prijzen weggegeven voor de highscores van de dag. Even ontsnappen aan de vierkwartsmaat was nog nooit zo leuk.

Practice makes perfect
En dat geldt zeker voor de arcadehal. Blast Galaxy hanteert een "all you can play"-beleid, dus de avond is niet voorbij als de muntjes op zijn! Om te zorgen dat jullie 8 juni ingespeeld aan de start verschijnen, betaal je op vertoon van je Pleinvrees Festival ticket maar de helft van de entreeprijs bij het arcadewalhala in Noord.

En laat je niet afschrikken door de obscure Japanse arcadekasten of een gebrek aan arcade-ervaring. Voor een biertje en patatje Rendang heb je geen entreeticket nodig!

We zien je de komende weken bij Blast Galaxy.

Voor meer over Blast Galaxy ga je naar de website of volg ze Facebook en Instagram
Share |