ON keert terug met Hemelvaart special

ON is de clubnacht van RADION in RADION met een simpele belofte: het zal minstens 12 uur duren en plaatsvinden in minimaal drie ruimtes. Er is techno, house en disco, en een zorgvuldig samengestelde line-up. Een simpele formule, voor een legendarische nacht.

'An indecent Ascension get together' kopt het Facebook evenement, want ON vindt plaats de dag voor Hemelvaart.

Vroeger was RADION de Academie voor tandartsen in spé. Vandaar alle betonnen hoeken en gaten, en de trappen in de Bovenkamer, daar werd vroeger lesgegeven. Nu maakt ON dankbaar gebruik van het gestripte gebouw. Het is een ideaal decor voor een clubnacht waar ruimte en tijd vergeten mogen - nee, gáán - worden.

De vorige keer stonden DJ's ROD en Ferro - headliners van ON - ook al op de line-up. Never change a winning team, verklaart de organisatie dat. Gelijk hebben ze: beide mannen draaien beiden in een compleet ander genre, maar allebei immer het dak eraf.

Ondanks het motte zien we toch een kleine toevoegen aan het programma. Collectief Supernature gaat de derde ruimte te hosten. Zij zijn bekend van Adonis, de Griekse LGBTQ-tent op Lowlands. Of van de niet uit-elkaar-te-houden DJ-broers Doppelgang. Die komen ook.

De meer ervaren nachtdieren weten inmiddels: RADION is op haar best wanneer alle ruimtes open zijn, voor een flink aantal uren achter elkaar. Dan kun je er pas écht verdwalen. Het leek bijna niet meer te gaan gebeuren, tot ON in de agenda verscheen.

Line-Up
Live: Inverted RealityCaimComrade WinstonFerroLewskiLieke TrienekensLoek FreyOgazónRODSHLTRSòlas
Share |