Nazomeren Festival presenteert line-up

Nazomeren Festival geeft dit jaar alweer haar 7e editie! Dit jaar belooft het weer een groot succes te worden in Groningen. Op 14 september zal festivalterrein Roodehaan in Groningen weer gevuld worden met alleen maar gezellige mensen en acts van nationaal en internationaal topniveau!

Nazomeren Festival is de ultieme plek om te genieten van zwoele deuntjes en fijne beats onder zinderend nazomerweer. Vlak buiten het drukke centrum van Groningen ligt de locatie voor deze knallende afsluiter van het festivalseizoen. Sinds 2013 slagen ze erin mensen met dezelfde passie voor muziek, dansen en eten samen te brengen.

Dit jaar presenteert Nazomeren verschillende stages met o.a. Nederlandse sensatie Bizzey die zjin eigen concept "Doe Je Dansie" zal presenteren. Het welbekende concept "Nachtcollege" doet dit jaar ook mee, wat zalen over heel Nedeland uitverkoopt. De disco jongens van Happy Feelings zijn er weer bij, en ook het zeer jonge Groningse techno-concept "Kaamos" wat hun clubgevoel zal gaan vertalen naar dit festival.

Hier een greep uit het fantastische programma voor dit jaar: Bizzey, Ansome, Michel de Hey, SNTS, The Partysquad, Franky Rizardo, Johnny 500, Sidney Charles, Huxley b2b Wouter S en dan noemen we er nog maar een paar! Hieronder is de volledige line up te vinden.

In Groningen staat Nazomeren al bekend als het studentenfestival. De datum ligt weer perfect in de opening van het nieuwe schooljaar. Dit is dan ook zeker een tip voor de aankomend studenten in Groningen! Wij hebben heel wat festivals hier in ons kleine landje maar als we naar Nazomeren Festival kijken is het stiekem toch; 'Save the best for last!''

Zie de complete line-up hieronder.

Line Up
Line-up is nog niet compleet.Doe je DansieRap: BizzeyRap: SxteenAbstractGIRLSHATOJohnny 500The PartysquadVladoRockywhereyoubeenMC: CazaNachtcollegeANOTRChris StussyDaniel WilliamsenFranky RizardoHuxley Karim Soliman Luuk van DijkMichel de HeySidney Charles Wouter S.KaamosAnsome DeniroJP EnfantJasper Wolff & Maarten MittendorffLennart Wiehe SNTS Happy FeelingsAlex Rueda Dansen bij DerksenGuiltyJannoThe Happy FeelingsTom PushSoundsystem: Rewind
Share |