Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors op Fields of Joy festival

Verscholen tussen de bomen van het Hulsbeek vind je tijdens het Fields of Joy Festival 'de Boomhut'. De gekste area van het festival en misschien zelfs wel de area met het grootste feestje! Op 6 juli 2019 zijn er optredens van o.a. Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors.

De Boomhut
Het vinden van de Boomhut is even speuren, maar verscholen tussen het groen biedt dit intieme podium een verrassend contrast met de open velden verderop. Festivalgangers kunnen hier ongegeneerd uit hun dak gaan op de muziek van verschillende artiesten. Naast Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors zijn er ook optredens van Babyboom en de Patatgeneratie, Dave Grohl & The Topless DJ's, Tjolk! Everything 80's, DJ-duo Pop Up en DJ Frodo (Tempo Records, Rotterdam).

Nieuwe area: History of House
Nieuw dit jaar op Fields of Joy is de area History of House. Hier kunnen festivalgangers de hele dag stampen op old school housemuziek van o.a. DJ Yves, Critical Mass, Francois en Mindcontroller a.k.a. Ruffneck.

Line-up Fields of Joy 2019
Op zaterdag 6 juli barst de vijfde editie van het Fields of Joy Festival los op het Hulsbeek in Oldenzaal. Eerder maakte Fields of Joy al bekend o.a. De Dijk, Gavin James, Golden Earring, Suzan & Freek, Gerard Ekdom, De Jeugd van Tegenwoordig en Lil Kleine gestrikt te hebben voor het festival. Kaarten zijn nog beschikbaar en te bestellen via de website fieldsofjoyfestival.­com.

Good vibes, good music en good food
De vijfde editie van het Fields of Joy festival vindt op 6 juli 2019 plaats op het Hulsbeek in Oldenzaal. Naast het muzikale programma zijn er diverse belevenissen op het festival: van kermisattracties, een wine & gin-tonic bar tot een diversiteit aan foodtrucks en uitgebreid programma voor kids. Vorig jaar werd Fields of Joy door meer dan 10.000 mensen bezocht.
Share |