Full Moon Festival nieuwe website, line up en nieuwe trailer

Zaterdag 1 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen of aan het water. This is Full Moon Festival Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige sprookjesachtige & hippielook. Je zal wanen in een sprookjeswonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.

Uiteraard met een vette line up in 4 grote areas

­

Laatste Early Bird tickets
De tickets gaan harder dan vorig jaar en vorig jaar waren we uitverkocht! Wil jij dit mooie festival niet missen? Nu laatste 2 dagen Early Bird tickets voor maar 35 euro verkrijgbaar via fullmoonfestival.­events! Let op: OP=OP!

­

Parkeer & Bus tickets
Parkeer en bus tickets zijn online goedkoper dan op de dag zelf. Je parkeerkaart koop je nu voor 10 euro en een buskaart retour voor 7 euro. De bus vertrekt van Station Sloterdijk naar het festival toe en zal weer terug rijden naar Station Sloterdijk. Bestel ze via fullmoonfestival.­events. Kom je met de auto? Het festivalterrein is makkelijk te vinden en er is een groot parkeerterrein naast het festival.

­

Nieuwe website Full Moon Festival
De nieuwe website van Full Moon Festival is online! Neem meteen even een kijkje op de website waar je alle info, dj's, ticketverkoop, movies en nieuws kan vinden. Website: fullmoonfestival.­events


Trailer Full Moon Festival
Share |