Daydream Festival breidt line up uit met o.a. Lost Frequencies, Claptone en R3hab

Daydream Festival, zaterdag 13 juli van 13.00 tot 00.00 uur Aquabest, nabij Eindhoven, maakt vandaag de volledige line up bekend. Onder anderen Lost Frequencies, Claptone, Quintino, Moksi, Salvatore Ganacci en R3hab zijn voor de tweede editie in Nederland vastgelegd. Eerder werd al de komst van onder anderen Fedde Le Grand, Lil Kleine, Wildstylez, Ferreck Dawn, Afro Bros, Johnny 500 en Phuture Noize aangekondigd. Er worden zes area's opgebouwd, waar in totaal vijftig artiesten hun opwachting maken.

Daydream Festival is tussen 2010 en 2017 uitgegroeid tot een evenement dat in de Top 5 van Belgische festivals was terug te vinden. In 2018 volgde de verhuizing naar Nederland en kwamen 15.000 bezoekers naar Aquabest. De keuze voor podia rondom het water van Aquabest is niet toevallig: de allereerste editie vond plaats aan de boorden van het Zilvermeer in het Belgische Mol. Naast de mainstage met EDM, is er een grote hardstyle area waar de liefhebbers voor hardere stijlen terecht kunnen en is er ruimte voor techno, hiphop, eclectic, urban, deephouse, guilty pleasures en reggae.

Daydream Festival heeft niet alleen naam gemaakt in België en Nederland. Er zijn inmiddels ook edities in Mexico, Spanje en China geweest. Top DJ's als Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Sebastian Ingrosso, W&W en Steve Angello namen al eens plaats achter een van de draaitafels van Daydream Festival.
Share |