Murda brengt album 'BABA' en video 'Lil One' uit

Vandaag is het nieuwe album van Murda verschenen: 'BABA'. De titel betekent vader in het Turks en verwijst naar het recente vaderschap van Murda. Eerder verschenen van het album al de tracks 'Runnin', 'Stretch', 'Culé' en 'Trabajo'. 'BABA' telt 15 tracks en is hier te beluisteren. De video van 'Lil One', waarin beelden van zijn dochter te zien zijn, is net verschenen.

"Dit album heb ik voor mijn dochter gemaakt en draag ik op aan mijn broeder Feis. Het is mijn beste en eerlijkste werk tot nu toe, enjoy!"
- Murda

Over Murda
Önder Doğan, beter bekend als Murda, Turk of Önder, brengt in 2010 zijn debuutalbum 'de Kassier: een Monnie Album' uit. Hierna volgt onder andere een tour met Hef als Bang Bros en acteert hij in Gangsterboys en Van God Los. Begin 2016 verschijnt 'We Doen Ons Best', met de hit-singles 'Betere Man' (Goud) en 'Niet Zo' (Platina). Murda vervolgt het succes in 2017 met de release van zijn single 'Brand New' die eveneens de platina status behaald. Nu is daar zijn persoonlijke, nieuwe album 'BABA', waarmee hij een nieuw hoofdstuk in zijn leven inluidt.Share |