Blendfest

Na onze uitzinnige en uitverkochte 5 year anniversary in 2018, hebben wij het afgelopen half jaar lang nagedacht hoe we op zaterdag 6 juli 2019 de afgelopen editie zouden kunnen overtreffen en welk thema we kunnen koppelen aan de 6e editie van BLENDFEST.

Aangezien we met onze voeten in het zand 12 uur kunnen genieten van diverse muziekstijlen, top artiesten en een fantastische sfeer terwijl we vanaf ons festival terrein de blauwe zee kunnen inademen, ruiken, voelen en zien is het thema "Into The Ocean" ons op het lijf geschreven.

Ook op 6 juli staat er weer een arsenaal aan top artiesten verdeeld over drie stages en zullen meer dan 25 artiesten het decor zijn voor een 12 (!) uur durende, onvergetelijke belevenis. Wat kan je verwachten? In het thema gedecoreerd festival terrein, een spectaculair podium, licht en geluid van de bovenste plank, memorabele acts, levend theater en een line-up om je vingers bij af te likken.

Poseidon Stage
mainLive: Rave van FortuinBenny RodriguesBombasticDarkraverDiaz & BrunoDynaGregor SaltoHet FeestteamLisa D'LightLucien FoortRutgerTeam TNTDeep Ocean Stage
techno90_degreesAlain SpringerBeswerdaKlittebandMike Scolari SpectrumCoral Stage
après-skiFeest DJ ThijsFeestDJ MarcelJeromeMichelskiMC: André Pronk
Tickets
De BLENDFEST "Loyalty" tickets á € 23,50 en de 1e fase Groep tickets zijn uitverkocht! De "Ocean" ticketfase is nu verkrijgbaar á € 26,50. Kom jij met een groep? Profiteer dan nu van de 2e fase "Groep" tickets voor € 22,95 p.p. (70% verkocht).

VIP
Wil jij BLENDFEST als VIP beleven? Bestel voor € 59,50 jouw VIP ticket. Bekijk alle voordelen op blendfest.­nl. 60% van de VIP tickets zijn verkocht.
Share |